Que pot produir? - Joan Carles Lopez

El llit i el descans
Joan Carles López conferenia Tecnocampus Mataró
Go to content

A curt termini
Mareigs                                             
Carregament del cap                        
Vertigens                                                                        
Depressió
Sommolencia                                    
Angoixa
Irritació
Fatiga

Cossos expossats a comps d'alta i baixa frequència per Joan Carles López

A llarg termini
Enfermetats cardiovasculars
Enfermetats reumatiques
Migranyes constans
Complicacions respiratories
Fibromalgia

Cossos expossats a comps d'alta i baixa frequència per Joan Carles López

I ja estudis que indiquen

que podríen causa relació de enfermetats degeneratives com:
Alzeimer
Parkinson
Esclerosi
Càncer
Leúcemia


Fons de la (OMS)nen al llit

              Els nens i els mòbils

Els nens amb el telèfon mòbil en un risc especialAmb el ràpid desenvolupament de les telecomunicacions mòbils ha obert la possibilitat, en qualsevol moment i en qualsevol lloc per poder trucar. Aquesta necessitat de la presència constant que implica més i més transmissors estan instal lats. La discussió de la forma en què la durada de l'exposició de les antenes sobre el cos efecte no s'atura. La crítica és la tècnica utilitzada: baixa freqüència d'impulsos de RF.Com a resultat, els mals de cap, deteriorament de la memòria, el tinnitus, el somni i problemes de concentració, nàusees i pot tornar a donar. Informació específica sobre els efectes en la salut en els nens són encara limitades, però alarmant.

                   

Wolfram König, President de l'Oficina Federal per a la Protecció contra les Radiacions (BFS), es va reunir amb la declaració: "Els nens estan encara en la fase de creixement i, per tant, respondre mèdicament fràgils. Tenim una especial obligació de prevenir".  Ell és també el suggeriment: "Els pares han d'informar als seus fills com sigui possible fora d'aquesta tecnologia."

Prof Peter SEMM de la Universitat de Frankfurt, el descobridor de la sensibilitat magnètica del melatonina (hormona que es troba en el somni està implicat el control), presentat el 1995 va trobar que la irradiació amb impulsos d'alta freqüència - fins i tot per sota dels límits legals - ja 60 per cent de les neurones "falsa" la resposta. Ell diu: "jo no portare al meu fill en una escola de pàrvuls , si dins d'un radi de 250 metres, ja un sistema de telefonia mòbil".

          Rússia: Els telèfons mòbils i el càncer en nens

El president de les autoritats sanitàries russes, Gennadi Onishenko, publicat a Rossiskaya Gazette, un mitjà de govern, els resultats de la investigació, després del qual els telèfons mòbils especialment nocius per als nens. Va dir: "... si un nen està a només dos minuts amb un telèfon mòbil, l'activitat bioeléctrica del nen durant dues hores inestable".

A més, els resultats de la recerca hongarès ha demostrat que l'ús d'un telèfon cel lular en l'adolescència augmenta el risc posterior d'un tumor cerebral. Així mateix, va afegir que els telèfons mòbils insomni, pèrdua de memòria, i podria causar pressió arterial alta, i que l'ús del dispositiu en el cos és un risc per a la salut.Es recomana que els nens, les dones embarassades i els conductors amb marcapassos cardíacs no han
d'utilitzar els telèfons mòbils.

14/febrer/2005

Joan Carles López 2013-2017
Back to content