Curs Bàsic de Radiacions Artificials i Naturals (Nivell I) - Joan Carles Lopez

El llit i el descans
Joan Carles López conferenia Tecnocampus Mataró
Go to content
De que serveix explicar els riscos sobre les radiacions electromagnètiques i naturals de les que poques persones han sentit parlar, sinó hi ha una formació al darrere que doni suport a un coneixement i una especialització per prevenir protegir i blindar.
Perquè les persones necessiten estar en llocs lliures de tòxics i radiacions que els afectin, conèixer i només protegir les que que ens afectin, i aplicar tots aquests coneixements en el segle XXI, ja que els habitatges segueixen construint amb els mateixos paràmetres que els anys 60 quan tot just havien fonts artificials de radiacions.
En el moment que vivim s'ha convertit en un repte el poder protegir i assessorar en la construcció rehabilitació i en la prevenció com no dels riscos obsolets que només es basen en conceptes posturals en l'hora de treballar, en fi, aquesta oferta formativa que descric a continuació ha estat la culminació de molts anys de coneixement i de treball sobre això, i que poso a disposició de tot el que vulgui conèixer i comprendre el que no ens expliquen, i el més important d'aquesta formació és que no cal tenir cap tipus de coneixement del tema o temari ja que es comença des de zero.

Seguint la tònica divulgadora i sobretot formativa per donar a conèixer tot aquest apassionant món de les radiacions naturals i artificials, englobats dins de la geobiologia de l'hàbitat, després de donar formació a Perú i Mèxic, i esperant que en diferents llocs organitzin noves formacions sobre aquest tema a Espanya
Es durà a terme el cap de setmana 7 i 8 de maig de 2016 a Barcelona . El taller consta de dos blocs formatius: Radiacions Artificials i Radiacions Naturals, en què es combina teoria i pràctica. El programa de Radiacions Artificials tractarà com a matèria: introducció a la temàtica, contaminació electromagnètica, per què mesurar ?, què mesurar i quan ?, límits, normatives actuals, equips de mesura, solucions i equips de blindatge. Mentre que el programa de Radiacions Naturals tractarà les matèries de: introducció a la temàtica, en què ens afecten ?, com trobar-les ?, Test de Sensibilitat, Indicadors de l'entorn, i pràctiques.

Es durà a terme el cap de setmana 14 i 15 de març de 2015. El taller consta de dos blocs formatius: Radiacions Artificials i Radiacions Naturals, en què es combina teoria i pràctica. El programa de Radiacions Artificials tractarà com a matèria: introducció a la temàtica, contaminació electromagnètica, per què mesurar ?, què mesurar i quan ?, límits, normatives actuals, equips de mesura, solucions i equips de blindatge. Mentre que el programa de Radiacions Naturals tractarà les matèries de: introducció a la temàtica, en què ens afecten ?, com trobar-?, Test de Sensibilitat, Indicadors de l'entorn, i pràctiques.


Joan Carles López Sancho.  Expert en hàbitats saludables

El Curs serà dirigit per Joan Carles López Sancho
Expert en Geobiologia i Radiacions en l'Hàbitat, i Tècnic en Contaminació Electromagnètica. López té formació en geobiologia pel GEA-Institut Hartman, i formació realitzada en el Gigahertz-Solutions, Langenzenn, Alemanya. Així mateix, és professor de tallers i cursos d'iniciació i especialització internacional sobre geobiologia i electrosmog (Seminari de Mesuraments i Radiacions, Nivell 1; Tòxics Ambientals Baubiologie, Nivell 2), amb formació de prospectors i tècnics a Perú i Mèxic (2014). I en l'àmbit de la divulgació social, cal destacar la seva autoria dels portals www.gigahertz.es (Stop contaminació electromagnètica), www.geohabitat.cat i www.radiaciones.wordpress.com.

Per a informació i inscripcions als Tallers, dirigir-se a mitjançant un correu electrònic a: cursos@gigahertz.es
Joan Carles López 2013-2017
Back to content