DR. CURRY - Joan Carles Lopez

El llit i el descans
Joan Carles López conferenia Tecnocampus Mataró
Go to content

Manfred Curry (Metge)
Manfred Curry (* 11 Desembre 1.899 a Münich, † 13. Febrer 1953 a Landsberg am Lech) Va ser un Arzt, Erfinder, Segler i Buchautor. Curri va descubrir les xarxes que porten el seu nom i va viure molt de temps com un ciutadà americà en Estats Units i Riederau, d'un districte Diessen a la riba oest de la Ammersees.

Manfred Curry diu que es va participar a prop de 1.400 regates de vela a la part , de la que hauria d'haver guanyat una gran part .
El seu èxit es deu en part a l'excel·lent disseny dels seus vaixells a reconèixer des del principi d'altra banda, el seu extraordinari talent, el canvi de les condicions del vent i l'avantatge tàctica. Curri també va aparèixer en gairebé totes les classes de vaixell al lloc on les normes de construcció i normes de competició permet possibilitats de disseny estructural (vegeu també la classe de disseny ).
Curri va començar el 1928 amb les competicions de vela dels Jocs Olímpics dels Estats Units. Va acabar segon en el pot de 12 peus el 10 i en la classe 8 metres de 6 Espai.
Curry va dur a terme una sèrie d'experiments pioners per tallar i el perfil de la vela per millorar i optimitzar les condicions de flux. Va posar entre altres proves en el túnel de vent del fabricant d'avions Junkers i es va referir a la superioritat del seu "vela major de sabres", segons el lloc on la vela al llarg de les línies de ales d'ocell per els llistons es perfila.
El seu llibre, La aerodinàmica de la vela i l'art de la regata de vela  , que afirma que escriure a l'edat de 18 anys, va ser traduïda de la dècada de 1920 en molts idiomes. En retrospectiva, una nova versió de 1949 pot Curri va prendre nota amb satisfacció: "Moltes dels suggeriments que vaig fer en la primera edició d'aquest llibre, com la plataforma de Marconi, el genovès, l'espinàquer de bola, l'anomenat disc d'auge (Park Avenue auge, que va tenir lloc en les carreres de la Copa d'Or entre Anglaterra i l'ús d'Amèrica), rotació dels pals, i corba anstellbare espases (aplicat a les llanxes nacionals) va trobar que l'ús generalitzat " .
Els seus cascos dels vaixells dissenyats per Manfred Curry aerodinàmiques i la hidrodinàmica aspectes. El seu 20-m ² - pot de curses de Aero 1929  i el desenvolupament de Aero II el 1936  gaudim avui dia, a causa de les nombroses innovacions assolit l'estatus de llegenda.


Curri-Bremse an der Aero II
Que porta el seu nom  va ser la terminal de Curry , un dispositiu de subjecció ràpida ( rebuts ) i la solució de les beines . Un altre invent en la carrera tecnològica no podien prevaler, és el curri de fre , una estructura a la popa del vaixell per revolucionar especials situacions tàctiques de frenada.
Les patents i el Landskiff Curri
Juntament amb Carl August Bembe Curri va inventar una corba "boom Veler gran", l'Oficina Alemanya de Patents N º 401.658 l'1 d'aquesta era Publicat el desembre de 1923. A més de les millores en la navegació interessats Manfred Curry i el ala i en els principis aerodinàmics dissenyats bicicletes. Un "Landskiff" anomenat Velomobile . en cas que deixi han estat patentats l'any 1926 [14] Aquest vehicle de rodes ha de ser impulsada a rodar seients genets asseguts a com remar els moviments dels titulars amb les dues mans llisquin les barres a les parets dels vehicles secundaris, i va ser el moviment de lliscament dels membres de l'atracció l'engranatge de roda lliure i moll de retorn en un moviment de rotació de l'eix posterior convertit (patent suïssa N ° 118 de rellotge principal 589, presentada el 19 de març de 1926, 18 ½). Dispositiu de Currys 'per determinar el temps d'entrada ", que explota l'efecte de les substàncies, el" canvi de color depenent de la humitat i la temperatura ", va ser el dia 15 Es pretén oferir una millora de dos contra-rotació Anzeigemechanismusses amb escales, l'evidència del canvi en la pressió atmosfèrica i la direcció del vent, 10 1934 de la patent (N º 140 de Patents d'Àustria 831).
Curry com a metge

Al voltant de 1930, Curry va rebre el seu doctorat a Munic en el "fibroma i pintura de l'Edat".
A mitjans de la dècada de 1940 que va fundar el Riederau l' Institut de Recerca d'Amèrica bioclimàtica , que, després de la seva prematura mort, la seva vídua Hester Maude Curry com Manfred Curry clínica es va continuar.
"Bioklimatik"
Com a metge i científic són empleats incloent al curri amb radiestèsia (vegeu Curri xarxa) i "bioclimàtic". Un dels aspectes mèdics de la bioclimàtica fundada teoria dels tipus de persones que es troba principalment en la medicina alternativa atenció. Sobre el tema original, aquests tipologia bioclimàtica per a la comprensió de les necessitats individuals de salut i compatibilitats s'utilitza , un aparellament  de confiar-hi.


Linies Curry o Curry Power

Curri Power

Com un "poder de curri" és de els saurins i altres endevins en una disminució de la xarxa Manfred Curry diagonal de les línies de camp (o " raigs de terra ") anomenat, que s'executarà a intervals regulars sobre tota la terra. En un ample de malla d'aproximadament 3 metres i una orientació NE-SO i NO-SE, la xarxa, que depèn del temps i el clima, polaritzat de manera diferent. . L'existència d'aquests fenòmens de radiació era ja si més no molt controvertida i ara és considerat com àmpliament refutat

Publicacions

L'aerodinàmica de la vela i l'art de la regata de vela.
Jos C. Huber, Diessen abans de Munic 1925
Imatge de mioma i l'edat. (tesi) de Baviera d'impressió i editorial, Munic 1930
El vent i l'aigua. F. Bruckmann, Munic, 1930
Carreres a les tàctiques de preguntes i respostes. Klasing, Berlín 1932 / com una reimpressió de la primera edició: Delius Klasing, Bielefeld 2000, ISBN 3-7688-1171-9 .
Aire i els núvols. F. Bruckmann, Munic, 1934
La bellesa de patinatge. Pau Franke, Berlín, 1934
Bioclimàtica. La gestió de la salut i la malaltia a través de l'atmosfera. (2 volums) Oldenbourg, Munic, 1946
Regata. L'aerodinàmica de les espelmes. 5 º Empresa d'edició, impressió i publicació de Suïssa, Zurich 1949 (edició ampliada de 1925 publicat per Huber , l'aerodinàmica de la vela i l'art de la regata de vela ) / com una reimpressió de la sisena Edició de 1960: Delius Klasing, Bielefeld, 1994, ISBN 3-7688-0854-8 .
La clau per a la vida. El secret de l'atracció entre dues persones. impressió i editorial suïssa, Zurich 1949
Els núvols, el vent i l'aigua. empresa suïssa impremta i publicacions, Zurich 1951

Joan Carles López 2013-2017
Back to content