ELECTROSENSIBILITAT - Joan Carles Lopez

El llit i el descans
Joan Carles López conferenia Tecnocampus Mataró
Go to content

Electrosensbibilitat

Algunes persones (cada vegada mès) desenvolupen problemes de salut a causa de les fonts elèctriques i electromagnètiques (EM) camps  al voltant d'equips, aparells e instal·lacions  Això es pot produir tant en interiors com en exteriors. D'això en diem tensió elèctrica o electromagnètica.

Els objectes quotidians com telèfons DECT (i mòbil), TV (plasma, TDT), PC, mòdem wifi ADSL, consoles de videojocs isense fils i llums de baix consum, Lums amb transformadors(dimmers), ràdio rellotge despertador, mantes elèctriques, aparells de cuina, etc. Electrosmog es causa i tambè es produeix en cotxes, trens, autobús, tramvies i avions.

La força dels camps electromagnètics on sorgeixen els problemes, són molt inferiors als estàndards i normatives que són internacionalment consideradess com a segures.

El problema de la hipersensibilitat electromagnètica és relativament nou i està probablement relacionat amb la introducció de les connexions sense fils i les ùltimes generacions de dispositius electrònics. Aquests camps irradien ones electromagnètiues que fan que algunes persones emmalalteixin.

Cada persona 'electro-sensible "té la seva propia història plena d'incomprenssió i dolor. La naturalesa dels problemes de salut (crònica) són estrictament personals. EHS passa sovint en combinació amb altres factors ambientals, com la sensibilitat a les olors específics (sensbilitat quìmica mùltiple), els sons ultra baixos, vibracions,  etc, que ja de par si tenen uns tractaments cars i que sumat a els equips especials  que consten molts diners, fa que sigui un calvari psicologìc per les families.

Joan Carles López 2013-2017
Back to content