DR. HARTMANN - Joan Carles Lopez

El llit i el descans
Joan Carles López conferenia Tecnocampus Mataró
Go to content


Ernst Hartmann (metge)


Ernst Hartmann (* 10 nov 1915 a Mannheim ; † 23 October 1992 a Waldkatzenbach, Ortsteil von Waldbrunn (Odenwald) ) la guerra Ein deutscher Arzt , Buchautor und Publizist .


Després de secundària, Ernst Hartmann va estudiar a Mannheim i en Jena medicina. Durant la Segona Guerra Mundial va treballar com a metge personal i va esdevenir un punt en captivitat dels americans. Després del seu retorn de la captivitat, va obrir un consultori a Eberbach am Neckar, en què va ser més de 40 anys com a metge en exercici. En la dècada de 1960 es va convertir en actiu en la Pau de la Unió Alemanya , per a això utilitza per les eleccions federals el 1961 va postular sense èxit per la llista de l'estat de Baden-Württemberg.
A més de ser un metge s'empra Ernst Hartmann el 1948 amb el seu germà Robert amb Geobiologia i Radiestèsia. Es tracta també de la homeopatia i més tard la biologia. El Grup de Recerca de Geobiologia (el Dr Hartmann eV) és de nou a ell.

Treball

Hartmann diu que està catalogat com un estudiant, la informació sobre els pacients i els va avaluar. Va assenyalar que la taxa de mortalitat a ser major en alguns llits d'hospital semblava que en altres. Hartmann estava convençut que la causa es trobava en el lloc dels llits. Més tard, com a metge practicant, va suggerir que en els pacients que no van respondre mètodes provats de tractament, una associació de la malaltia amb l'entorn immediat del pacient.
Hartmann, la més intensa des de 1948 amb l'anomenada radioestèsia havia participat sospita que una radiació de la Terra causa designada. Com a resultat, aquests supòsits Hartmann va servir de base per als tractaments.
Juntament amb el seu germà, que va dissenyar un model d'una xarxa global anomenada, que es forma a partir de "les cintes d'estímul de nord a sud i d'est a oest ( Hartmann Xarxa ) .

Linies Hartmann o Global Grid

Juntament amb el farmacèutic Derschum Hartmann el 1952 va arribar a conèixer com els preparatius Polyxan , que en la naturopatia i la medicina alternativa com un remei homeopàtic per a l'efecte desitjat en el sistema nerviós autònom es poden utilitzar. Els preparatius es basen en homeopàtics elaborats pastures , basada en la "presumpció d' zones geopathologischen d'estímul dels de producció.
Hartmann 1954, el concepte de Geopathy en Geobiologia i Radiestèsia. Sota Geopathy entén Hartmann els factors mòrbids, els anomenats "zones geopáticas", com ara subterranis venes d'aigua o falles s'han esgotat. Així mateix, es va encunyar el terme de la reacció de la reubicació , amb la qual va marcar un canvi en la condició del pacient per un canvi d'ubicació. Per a aquest exemple, es va imaginar l'alleujament dels símptomes de la malaltia, quan la veu cantant va ser traslladada a un altre lloc.
1986, Hartmann va aconseguir amb el suport de Verónica Carstens , la Universitat de Munic des del Ministeri Federal d'Educació i Investigació ha de contractar, el fenomen de la radioestèsia per investigar científicament. Hartmann i un equip del seu grup de recerca va participar en els experiments, van participar com a subjectes. Vegeu també la secció d'avaluació en l'article endevinació .


Crítica de la Ciència (muy normal)

L'obra de Hartmann es dedica bàsicament a temes que no estan reconeguts en les ciències naturals i, si és que elevar els estàndards acadèmics, els paràmetres i la falsa ciència assignat.  les línies de camp i els seus suposats efectes no podien ser demostrat científicament, tot i investigacions exhaustives; el mecanisme supòsit d'acció dels suplements de Hartmann Polyxan és científicament plausible.


Publicacions

Geopathy , Ernst Hartmann, Haug Verlag, Ulm / Donau, 1954.
En els mètodes físics de la detecció dels raigs de terra anomenats , Ernst Hartmann, J. Wüst en Geopathy, 6 Suplement al Diari Erfahrungsheilkunde, Haug-Verlag, Ulm 1954, pp 31-46.
La malaltia com un problema de localització , Ernst Hartmann, Volum 1, Haug Verlag, Heidelberg, (1 ª edició 1964), 5 ª edició 1986, ISBN 3-7760-0653-6
L'home, la malaltia de l'endevinació. La radiació ambiental. Com ens afecten per Josef Angerer, Ernst Hartmann, Herbert L. King, editorial M & T, Zurich, 1985, ISBN 978-3726530204
La malaltia com un problema de localització , Ernst Hartmann, Volum 2, Haug Verlag, Heidelberg, 1986, ISBN 978-3830406556
Sobre les Constitucions de Yin Yang i els tipus de reacció , Ernst Hartmann, Grup de Recerca de Geobiologia, Munic, 1986, ISBN 978-3928426015

Strahlenfühligkeit. Tractar amb una vareta i el pèndol d'alta Ernst P., Ernst Hartmann, Johannes Mayr, Editorial Ehrenwirth, juliol de 1993, des 978-3431293982 ISBN

Joan Carles López 2013-2017
Back to content